Свято Першого дзвоника

/Files/images/1_veresnya/Перший дзвоник.JPGПершовересень ясним осіннім промінчиком постукав у вікна усіх школярів, запрошуючи їх до школи. Звичайно, головними винуватцями торжества в перший день осені є школярі — від першокласників з величезними бантами і оберемками квітів до вже зовсім дорослих старшокласників, які менш ніж через рік стануть абітурієнтами.

«Щиро вітаю всю шкільну родину із Днем Знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності!»- розпочала урочисту лінійку заступник директора школи з виховної роботи Мельниченко М.М. Директор школи Когут Т.Б привітав учнівський та педагогічний колективи з початком незвіданого, цікавого і, водночас, нелегкого шляху до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Із словами Божого благословення до присутніх звернувся отець Володимир. Сільський голова Заставненської сільської ради Руда Н.С. побажала усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Цікавим та неповторним видався цей день для першокласників, які розпочали цікаву й захоплюючу подорож у Країну Знань разом із своєю вчителькою Балич Г.С, талановитою, творчою, невтомною чарівницею дитячого настрою і святкових розваг./Files/images/1_veresnya/Виступ першокласників.JPG

Про свої перші враження від школи висловили у віршиках та пісеньках першачки. Учні 11 класу поділилися враженнями про останній рік навчання в школі та вручили подарунки першокласникам. Побажавши здійснення мрій та щасливого року, учні випустили в небо різнокольорові кульки.

Із щирими напутніми словами до учнів звернулися батьки Колтун Л.В. та Пецух Н.В. Адже вони - наші порадники, наші помічники від першого шкільного дня і до останнього дзвоника. Вони також подякували вчителям за їхню нелегку та невтомну працю./Files/images/1_veresnya/Привітання зі святом від батьків.JPG

Перший дзвоник подали учениця 1 класу Вербінська Вікторія та учні 11 класу Пилипчик Богдана та Мищук Михайло.

Учні отримали дивовижну можливість увійти в рідну школу через райдужні ворота, ворота щастя. Адже райдуга, дуга раю – це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя. В народі кажуть, що той, хто пройде під райдужною аркою, той прямує назустріч щастю.

Тож хай буде рік шкільний для нас щасливий!

Кiлькiсть переглядiв: 196