«Кольоровий тиждень»

З 25 листопада 2020р. по 10 грудня 2020 р. в Україні відбувається щорічна міжнародна акція "16 днів проти насильства", яка ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім'ї, а також захисту прав жінок та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

Дати початку та завершення акції вибрані не випадково. Вони поєднують заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

З 30 листопада по 04 грудня 2020 року у Заставненському НВК проходив тиждень під яскравою назвою «Кольоровий тиждень», кожний день якогоприсвячений певному кольору та має своютематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання, якіпроходили в рамках тижня, розвивали творчість школярів, спостережливість, кмітливість та креативність.

Учні переконалися, що кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися.Ентузіазм, творчий підхід та інноваційні педагогічні технології допомогли зробити цей тиждень справжнім святом як для дітей, так і для дорослих!!!/Files/images/koloroviy_tijden/а1.jpg/Files/images/koloroviy_tijden/а2.jpg/Files/images/koloroviy_tijden/а3.jpg/Files/images/koloroviy_tijden/а4.jpg/Files/images/koloroviy_tijden/а6.jpg/Files/images/koloroviy_tijden/а7.jpg/Files/images/koloroviy_tijden/а8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102