Година пам'яті "Сотня Небесна хай в небо злетить, свічка скорботи у душах горить..."

20 лютого вся Україна вшановує Героїв Небесної Сотні - людей, які стали для нас взірцями сили духу і стійкої громадянської позиції, які віддали своє життя під час Революції Гідності.
З метою вшанування світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні уроки історії у Заставненському НВК в цей день розпочиналися нетрадиційно.
У 7, 8, 9 та 10 класах було проведено патріотичну годину пам'яті "Сотня Небесна хай в небо злетить, свічка скорботи у душах горить", присвячену 5-й річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні.
Учні мали можливість прослухати змістовну розповідь вчителя історії Куць Н.М. про події п'ятирічної давності, що відбувалися на Майдані в Києві. Під час заходу з уст учнів лунали: Гімн України, патріотичні поезії на честь Героїв Небесної Сотні , а також молитва "Отче наш". Під час дійства була запалена свічка скорботи, як символ пам'яті.
Завершилась історична година у кожному класі участю школярів у Всеукраїнській тихій акції "Ангели пам'яті", під час якої діти почепили символічних ангелів на синьо-жовтий стяг, згадуючи усіх тих Героїв, які вже не з нами, але своїми надійними, добрими руками тримають над нами небо…
Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
/Files/images/nebesna_sotnya/сотня91.jpg/Files/images/nebesna_sotnya/сотня93.jpg/Files/images/nebesna_sotnya/сотня98.jpg /Files/images/nebesna_sotnya/сотня97.jpg/Files/images/nebesna_sotnya/сотня99.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 178