Квітковий вернісаж

Так швидко і, здається, непомітно настала осінь. Вона прикрасила весь світ айстрами та чорнобривцями, позолотила листя на деревах і кущах. Все навколо наповнене неповторною осінньою атмосферою, скрізь панує різнобарвність і краса.

17 вересня в Заставненському НВК панувало свято осінньої казки – відбулася виставка квіткових композицій. Цьогоріч фойє школи знову наповнили пахощі квітів, щедрі дари осені та цікаві композиції з природних матеріалів.Це свято не лише краси, величі та неповторності природи, а також учнівської творчості та фантазії.

Конкурс проводився між учнями 2-10 класів, переможцями стали учні: 2-го класу Балич Ярослав («Спритний їжачок»), 5-го класу Савчинська Домініка («Лісова сторожа»), та 8-го класу Савчинська Андріана («Жменька осіннього настрою»). Їх роботи гідно представлятимуть нашу школу на районному етапі конкурсу.

Споглядайте і творіть красу, адже вона навколо нас, варто лише придивитись уважніше. Вона ж у кожній квіточці, стеблині та пелюстці, вона у кожній людині. Помічайте, даруйте красу! І самі будьте красивими!

Кiлькiсть переглядiв: 180