Кожна людина покликана творити добро

«Праця не тільки там , де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка , найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить в її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу»

В.Сухомлинський

Кожна людина покликана творити добро, бути милосердною, любити та цінувати життя….

Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, ласка народжуються в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих...

Можна впевнено сказати, що школярі отримують цей приклад у нашому закладі, спілкуючись із доброзичливими людьми. Завдяки підтримці та допомозі сільського голови Балича Михайла та депутатів Заставнянської сільської ради - встановлено вікна.

Учні та педагогічний колектив Заставненського НВК висловлюють щиру подяку всім, хто допоміг, щоб тепло та затишок панував у класах.

Нехай доброзичливість вернеться до цих людей сторицею! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку!/Files/images/aktsya/1_1.jpg /Files/images/aktsya/2_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252