Звіт директора перед громадськістю

26 червня у Заставненському НВК відбувся звіт директора Когута Т.Б. перед педагогічним колективом та громадськістю села за 2017-2018н.р.
Тарас Богданович відзначив, що у своїй діяльності за звітний період керувався Статутом НВК, Правилами внутрішнього шкільного розпорядку, посадовими обов’язками, законодавством України та іншими нормативними документами.
Закінчився навчальний рік, який, як і кожен попередній, має свої здобутки і недоліки. А щоб визначити напрямки роботи на майбутнє, потрібно якісно і системно проаналізувати зроблене. Тому звіт директора був змістовним, насиченим, цікавим, Він засвідчив, що у діяльності закладу забезпечується прозорість, відкритість, демократичність управління. Окрім здобутків у навчально-виховній роботі, у звіті було звернуто належну увагу на господарську діяльність в НВК, було обговорено питання, які найбільше турбують батьків (за результатами попереднього анкетування).
Вкінці Тарас Богданович подякував батькам, педагогічному та учнівському колективам, громадськості сіл та сільським головам Заставненської та Великополюхівської сільських рад Баличу М.М. та Костіву О.Б., пароху о. Володимиру Савчинському за підтримку і спільну працю, що забезпечили сталий розвиток НВК у минулому навчальному році.

/Files/images/atestatsya/звіт_2.jpg /Files/images/atestatsya/звіт_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 318