Весняне дефіле

Мода. Ти – життя,
У віках застигше.
Ти – і новизни жага
І ностальгії тиша…

В усі часи мода хвилювала, хвилює і буде хвилювати, вона нікого не залишає байдужим. І це не тільки стрімка гонитва за всім новим, це – проникнення в суть новизни при одночасному зверненні до витоків, до старих традицій.

«Весняне дефіле» - справжній нетрадиційний показ мод у Заставненському НВК. Джерелом натхнення для учасників показу міні-моди стали класні керівники Колтун Л.В., Брославська Х.В. та музичний керівник Савчинська Н.С.

Чудові костюми, які продемонстрували юні моделі – учні 3-4 класів, були виготовлені з підручних засобів та матеріалів. Дуже часто предмети, які здаються нам непотрібними, можна перетворити у такі чудові речі.

У створенні цікавої колекції вишуканого одягу брали участь батьки та діти. Їх сміливо можна назвати сучасними дизайнерами, креативними модельєрами і вмілими майстрами, котрі весь свій творчий потенціал майстерно реалізували в оригінальних «дизайнерських костюмах». Всі моделі одягу несли в собі заклик до людей – дати непридатним матеріалам нове життя.

Мода на костюм у кожного народу своя, неповторна та чарівна. Глядачі милувалися красою рідного українського костюму, вслухалися в чарівні звуки весняних мелодій…

/Files/images/mayster-klas/дефіле2.jpg

Впродовж цікавого дійства присутні мали змогу відпочити, поринути у чарівний світ моди, відчути подих сучасності та побачити моду майбутнього.

Кiлькiсть переглядiв: 191