Повернутися до звичайного режиму

Чари осіннього балу

/Files/images/vechornits/Изображение 011 (1).jpg Осінь – золота пора! Осінній бал… Що може бути романтичнішим та захоплюючим? Ось уже вкотре Заставненський НВК відкриває свої двері для всіх учнів, вчителів та батьків, щоб разом поринути у незбутню казку осіннього балу. Учні дев’ятого класу разом із класним керівником Грицай М.М. доклали чимало зусиль для того, щоб свято перетворилося на чарівну казку.

«Осінній бал - 2017» увібрав у себе всі найкращі особливості аристократичного та сучасного часу. Участь у програмі взяли пари з різних класів. Саме вони творили магію вечора: брали участь у різних конкурсах, читали ліричні поезії, співали, танцювали. Все це оцінювали та підсумовували члени журі. А для підтримання святкової атмосфери між конкурсами для гостей балу звучала сучасна музика, були проведені різноманітні конкурси із глядачами.

Головна мить усього вечора – оголошення результатів голосування. Титулом Короля та Королеви «Осіннього балу - 2017» нагороджено Семочка Олексія – учня 11 класу та Процишин Рому – ученицю 8 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 250