Об’єктове тренування «Увага! Пожежа!»

Пожежа була і є найнебезпечнішим стихійним лихом. Внаслідок пожеж гинуть та страждають люди.

Протягом місяця у Заставненському НВК було проведено ряд заходів з пожежної безпеки. Так, педагог-організатор разом з представниками учнівського самоврядування провели круглий стіл «Причини виникнення пожеж. Допомога другу під час пожежі». На виховних годинах класні керівники нагадали порядок проведення евакуації у випадку надзвичайної події та наголосили, що уміння діяти в екстремальних ситуаціях, слухати команди дорослих та чітко їх виконувати – запорука безпеки. Вчитель ЗВ Гарасимяк В.М. нагадав правила користування засобами індивідуального захисту.

Для закріплення теоретичних знань 20 жовтня в НВК провели об’єктове тренування з цивільного захисту на випадок пожежі. У тренуванні взяли участь учні усіх вікових груп, а також вчителі та технічні працівники. Почувши сигнал тривоги, учасники тренування організовано вийшли з приміщення НВК на подвір’я та вишикувалися в шеренгу по класах.

Евакуацію проведено вдало, учні та працівники школи в достатньо короткий проміжок часу без паніки та скупчень залишили приміщення школи.

/Files/images/atestatsya/Изображение 011.jpg /Files/images/atestatsya/Изображение 013.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 217