Рухова активність – здоровий спосіб життя

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я та Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру в Заставненському НВК проведено ранкову зарядку «Рух заради здоров’я», в якій взяли участь учні 1-11 класів. Метою заходу була презентація ранкової руханки як основного чинника формування сталої звички ведення здорового способу життя.

Школярі, вишикувавшись на спортивному майданчику, дружно виконали комплекс загальнорозвиваючих вправ. В рамках фестивалю також проведено бесіду «Значення ранкової зарядки для здоров’я людини», розважально-оздоровчі ігри на свіжому повітрі, розучування українських народних рухливих ігор, конкурс на кращий комплекс вправ ранкової руханки, під час якого бажаючі учні продемонстрували різні фізкультурно-оздоровчі вправи. Переможцем конкурсу стала учениця 6 класу Вікторія Гук.

«Щоденні фізичні вправи сприяють гармонійному розвитку людини, привчають з дитинства звикати до активного способу життя і піклуватися про своє здоров’я. Тому підтримуйте цю ініціативу і намагайтеся проводити таку гімнастику щодня», – наголосив вчитель фізкультури Володимир Мельниченко.

Активність - головний атрибут здорової людини.

Рухайтесь назустріч міцному здоров’ю і довголіттю!

/Files/images/zmagannya/з2.JPG /Files/images/zmagannya/з3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 310