«І знову пам'ять нам спокою не дає»

Ми знову прийдемо до вічного вогню…

У Заставненському НВК учнівським самоврядуванням було проведено захід «І знову пам'ять нам спокою не дає» під керівництвом педагога-організатора Ярем М.Я.

Година пам’яті розпочалася із вступного слова завуча з виховної роботи Мельниченко М.М. Вона наголосила на великому історичному значенні святкування Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над фашизмом і закликала завжди захищати свою землю.

Ведучі Балич Оксана та Райхель Надія нагадали присутнім про події Другої світової війни та їхній вплив на Україну. У виконанні Савчинської Андріани, Філь Христини та Процишин Роми прозвучали вірші про героїчний подвиг, незламну мужність та тяжкі страждання нашого народу.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять полеглих.

Сьогодні ми дивимося на війну іншими очима. Практично кожного торкнулася війна на сході нашої України. Чи могли українці подумати, що колишній союзник зможе так підступно напасти на нашу країну. Чи думали колись ці сивочолі ветерани, що доведеться на війну відправляти своїх синів, внуків, правнуків. І найстрашніше – одержувати похоронки…

Слава Ветеранам! Воїнам АТО! Українським Воїнам усіх поколінь і усіх часів!

/Files/images/rzne/0505171151a.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 299