Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо

/Files/images/konkursi/DSCN2432.jpg Найсуворіший місяць зими зігріває всіх нас одним із найтепліших і найромантичніших свят - Днем закоханих. Саме з цієї нагоди 14 лютого у НВК члени учнівського самоврядування 10 класу провели розважальну шоу-програму «Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо». Епіграфом заходу стали відомі слова Володимира Сосюри: «В день такий розцвітає весна на землі і земля убирається зрання…»

Ведучі програми Мельниченко Оксана і Пастернак Марія розповіли про історію виникнення свята, запропонували усім присутнім «помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя». Адже День Святого Валентина – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає силу і натхнення, радість і захоплення. Учні Фейда Леся, Балич Маркіян, Галецька Василина, Райхель Надія, Максимович Віктор прочитали поетичні твори про кохання. Балич Оксана у ролі Катерини Осадчої запросила старшокласників взяти участь у змаганні за звання «ідеальної пари» (за народними переказами, кожного року саме в цей день усі птахи знаходять собі пару). Переможцями у номінації «Валентин і Валентина» стали Грушецька Люба і Сало Назар. Всі учасники конкурсу отримали призи та бурхливі оплески./Files/images/konkursi/DSCN2445.jpg

Чарівна музика, яскраве оформлення, улюблені поетичні твори перетворили захід на справжнє свято.Цікаві конкурси, ігри, пісня у виконанні Росовської Юлії, оригінальна сценка Юзви Тетяни і Семочка Олексія також додали веселого настрою усім глядачам.

Емоційно-піднесену святкову атмосферу, що панувала у залі під час заходу, продовжила дискотека. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і прекрасних людських почуттів.

Кiлькiсть переглядiв: 236