Активний ранок – вдалий день

4 квітня 2016 року в Заставненському НВК традиційно відбулося відкриття тижня, приуроченогодо Всесвітнього дня здоров’я.

/Files/images/zmagannya/IMG_2015.jpg Навчальний тиждень розпочався із ранкової руханки під девізом «Активний ранок – вдалий день». Учні 1-11 класів зібралися на спортивному майданчику і дружно приступили до виконання комплексу вправ, аби швидше прокинутися і на цілий день зарядитися гарним настроєм, енергією та бадьорістю. «Ранкова зарядка є важливою складовою дня учня. Фізичні вправи покращують дихання, кровопостачання всіх тканин, збільшують силу та витривалість, зміцнюють м’язи та суглоби, підвищують імунітет. З настанням теплих днів ранкова гімнастика на свіжому повітрі буде проводитись щоденно впродовж тижня», — пообіцяв вчитель фізкультури Мельниченко В.М.

Під час проведення валеологічної години «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» учні усвідомили, як важливо розвивати всі складові здоров’я: духовну, інтелектуальну, емоційну, фізичну, психологічну. У вступному слові вчитель наголосив, що здоров'я – найбільша цінність людини, адже тільки за наявності здоров’я є сила та наснага для справ, спілкування, творчості. Переглядаючи мультимедійну презентацію «14 фактів про здоров’я людини», школярі переконалися, що здоров'я багато в чому залежить від власних дій людини і берегти його треба з дитинства.

/Files/images/zmagannya/dq3JyOrLlr4.jpg Учні 9 класу Мельниченко Оксана та Пастернак Марія навели цікаві факти з історії виникнення Всесвітнього дня здоров'я, пригадали присутнім основні правила здорового способу життя. Учасники виховного заходу також дізналися, що значний резонанс в суспільстві викликають спалахи гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, а також отримали цінні поради про те, яквберегти себе від цих небезпечних захворювань.

Цей весняний день став для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя. Учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Кiлькiсть переглядiв: 162