Прощання з колядою 2016

/Files/images/proschannya_z_kolyadoyu/DSCN9806.JPG Найсвітлішою миттю в історії християнського світу є Різдво. Кожного року у ці дні оживає перед нами найчарівніша легенда – таємниця народження Христа. Задумаймося над величчю Христового Різдва, яка розкриває суть нашої безсмертної душі. Вслухаймося в тишу нескінченної благодаті, що спливає з неба і огортає цілий світ.

/Files/images/proschannya_z_kolyadoyu/DSCN9795.JPG Ще ніби вчора ми з нетерпінням очікували на народження Спасителя, радо зустрічали Його прихід з відкритим серцем та гучною колядою, а незабаром ці радісні різдвяні дні добіжать свого завершення. У Заставненському НВК відбулося шкільне родинне свято «Прощання з колядою». Це була прекрасна нагода для гостей свята відпочити, отримати душевну радість та знову відчути дух різдвяних свят. Учні школи знову колядували, щедрували, віншували. Цікавими і веселими були: різдвяна вистава учнів 5 класу, театралізовані дійства вертепу та Маланки, представлені учнями 6-11 класів. Все це викликало неабияке задоволення та радість, а найголовніше - відчуття у серці того, що ми є живою спільнотою, яка не забуває звичаї та традиції наших предків. І здавалося б, що надзвичайного у тих знайомих нам із дитинства колядках, але вони знову і знову радували всіх присутніх та, без сумніву, знайшли відгомін у серцях кожного.

/Files/images/proschannya_z_kolyadoyu/DSCN9801.JPG Різдвяні свята, які ось-ось покинуть нас, були особливими: тепер ми – нація, яка стала кращою, добрішою, міцнішою у вірі і надії. Ісус народжується в серці кожного українця. Різдво не завершилося 2000 років, тому воно відбувається щоразу в наших серцях, коли ми відкриваємо їх для Бога і Його благодаті. Саме тому ми так вшановуємо Різдво і переживаємо його по-особливому, дуже родинно.

/Files/images/proschannya_z_kolyadoyu/DSCN9810.JPG Попрощавшись із колядою, кожен пішов до своєї домівки взявши з собою краплину радості Новонародженої Дитини, якої вистачить до наступного року.

Кiлькiсть переглядiв: 178