Тарас Шевченко жити буде – поки на землі житимуть люди

/Files/images/шевченко 014.jpg Минулого тижня у Заставненському НВК відбулося незвичайне свято – свято поетичного слова великого Кобзаря під керівництвом вчителя української мови та літератури Балич С. Я. та вчителя музики Савчинської Н. С./Files/images/шевченко 030.jpg

Гостем свята був о. Володимир Савчинський, який зазначив, що Т. Г. Шевченко є славним сином українського народу, який навіть сьогодні як живий говорить із своїми наступниками.

Наше урочисте свято ми присвятили генію українського народу, великому патріоту України, її Пророку. Пошана і вдячність наповнюють серця усього людства, бо Тарас ШЕВЧЕНКО – не тільки співець України, він митець на всі часи, на всі віки для всіх людей на землі.

До святкового концерту були задіяні учні 4 – 11 класів, які запросили усіх присутніх у царство мудрого й красивого, правдивого й цінного, сильного й ласкавого, доброго й мужнього слова. Ми мали змогу торкнутися серцем Шевченківських творів, пройнятися їхнім духом.

А завершила свято заступник директора з виховної роботи Мельниченко М. М. Вона висловила слова подяки учням школи, які запалили свічку памяті великому сину великого народу.

Кiлькiсть переглядiв: 163