Засідання щколи педмайстерності вчителів світової літератури

«Духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії та творчості».

Панорама творчих уроків, Льонда Г.В. (В.Сухомлинський)

Уроки світової літератури – це напружена, науково-організована й результативна праця всіх учнів у співтворчості з учителем, який є джерелом натхнення й творчого росту учнів.Панорама творчих уроків, Льонда Г.В.

Школа педагогічної майстерності утверджує авторитет і престиж вчителів. Сприяє розвитку ініціативи, творчості, самореалізації педагогічних працівників, поширює кращий педагогічний досвід, сприяє розробці оригінальних прийомів і методів роботи та його впровадженню в практику навчального процесу.

15 грудня 2014 року у стінах Заставненського НВК відбулось засідання школи педагогічної майстерності вчителів світової літератури, темою якого було «Інтерактивне навчання: основні поняття. Використання інтерактивних методів у навчанні».

Учасниками засідання були вчителі з Глинянської, Куровицької,Словітської, Перегноївської та Розворянської шкіл. Вони мали змогу відвідати уроки у 10 класі на тему «Еволюція образу Раскольнікова і розвінчання «теорії сильної особистості, «надлюдини» за романом Достоєвського «Злочин і кара» (вчитель Льонда Г.В.) та в 6 класі – «М. В. Гоголь. Роль фантастики в повісті. Елементи фольклору (традиційні образи – відьма, чорт, місяць) (вчитель Балич С.Я.).

Панорама творчих уроків, Льонда Г.В.У своїй роботі вчителі використовували різні форми й методи інтерактивного навчання та ІКТ, тому уроки мали творчо-пошукові та пізнавальні характери.

На засіданні круглого столу вчителі обмінювались думками та власним досвідом з даної теми.

Завершилось засідання побажаннями один одному миру, добра, злагоди, любові напередодні Різдвяних свят.

Кiлькiсть переглядiв: 190